Filippa Stålhane

 

Filippa Stålhane är arkiekt SAR/MSA. Hon har varit anställd vid kontor, arbetat som konsult samt drivit egen verksamhet. Vidare har hon anordnat seminarier och konferenser på teman som kollektiva processer och tvärdisciplinär metod, samt agerat moderator i olika sammanhang. Filippa har undervisat i arkitektur vid KTH i Tensta, under kandidatåret på Arkitekturskolan KTH och är nu huvudlärare vid ArkiekturskolanSTHLM.

 

Sara Vall

 

Sara Vall är arkitekt MSA och har varit verksam som praktiserande arkitekt anställd på arkitektkontor i Stockholm och Köpenhamn, lärare i designstudion Critical Studies på masterprogrammet i arkitektur på KTH och som konsult i egen regi i flertalet medborgardialogprojekt anlitad av bl a Stockholm stad. För närvarande arbetar Sara som arkitekt på stadsbyggnadskontoret i Sundbyberg stad där hon är projektledare för utvecklingen av Hallonbergen centrum.

 

Patrick Enhörning

 

Patrick är arkitekt SAR/MSA och har arbetat som anställd på kontor i Stockholm. Han har jobbat med diverse projekt från butiker till kontor och bostäder. Numer driver Patrick egen arkitektverksamhet med varierade projekt i alla skeden och storlekar. Han har även ett förflutet som musiker och ljudtekniker. Bland annat på uppdrag för Sveriges radio under tio år.